Rritet edhe nafta për jahtet, Brahaj: Shembull sesi qeveria krijon lehtësira, pastaj thotë se nuk ishin të studiuara mirë

Publikuar më: 3/11/2021, ora 22:53

Rritet edhe nafta për jahtet, Brahaj: Shembull sesi qeveria krijon lehtësira, pastaj thotë se nuk ishin të studiuara mirë

Publikuar më: 3/11/2021, ora 22:53

Një nga risitë e projektbuxhetit është dhe rifutja në skemën e akcizës të naftës që përdoret për jahtet, që kohët e fundit ka tërhequr në portet shqiptare disa nga mjetet më luksoze të Mesdheut. Sipas Aranita Brahaj, drejtoreshës ekzekutive e Open Data Albania, ky që duket një detaj tregon në fakt një dukuri shqetësuese për disa nga iniciativat e qeverisë.

Rritet edhe nafta për jahtet, Brahaj: Shembull sesi qeveria krijon lehtësira, pastaj thotë se nuk ishin të studiuara mirë

Publikuar më: 3/11/2021, ora 22:53

Një nga risitë e projektbuxhetit është dhe rifutja në skemën e akcizës të naftës që përdoret për jahtet, që kohët e fundit ka tërhequr në portet shqiptare disa nga mjetet më luksoze të Mesdheut. Sipas Aranita Brahaj, drejtoreshës ekzekutive e Open Data Albania, ky që duket një detaj tregon në fakt një dukuri shqetësuese për disa nga iniciativat e qeverisë.