Rritet numri i vizitorëve në Muzeun e Pavarësisë në Vlorë

Publikuar më: 29/7/2022, ora 15:48

Rritet numri i vizitorëve në Muzeun e Pavarësisë në Vlorë

Publikuar më: 29/7/2022, ora 15:48

Muzeu Kombëtar i Pavarësisë është ndër destinacionet kryesore të paketës turistike të Vlorës. Me investimet e kryera së fundmi, numri i vizitorëve po shënon rritje të vazhdueshme dhe pritet që përgjatë gushtit, fluksi i vizitorëve të arrijë nivelet e viteve të para pandemisë.

Rritet numri i vizitorëve në Muzeun e Pavarësisë në Vlorë

Publikuar më: 29/7/2022, ora 15:48

Muzeu Kombëtar i Pavarësisë është ndër destinacionet kryesore të paketës turistike të Vlorës. Me investimet e kryera së fundmi, numri i vizitorëve po shënon rritje të vazhdueshme dhe pritet që përgjatë gushtit, fluksi i vizitorëve të arrijë nivelet e viteve të para pandemisë.