Rritet tensioni, protesta kundër masave anticovid në Europë

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 09:59

Rritet tensioni, protesta kundër masave anticovid në Europë

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 09:59

Kthimi i masave antiCovid në disa vende të ndryshme të Europës, për shkak të rritjes së numrit të infektimeve, ka sjellë pakënaqësi të madhe te banorët dhe kundërshtinë e tyre.

Rritet tensioni, protesta kundër masave anticovid në Europë

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 09:59

Kthimi i masave antiCovid në disa vende të ndryshme të Europës, për shkak të rritjes së numrit të infektimeve, ka sjellë pakënaqësi të madhe te banorët dhe kundërshtinë e tyre.