Rritja e çmimeve, Civici: Ndikuan politikat anti-Covid, por dhe rritja e kërkesës

Publikuar më: 29/9/2021, ora 22:28

Rritja e çmimeve, Civici: Ndikuan politikat anti-Covid, por dhe rritja e kërkesës

Publikuar më: 29/9/2021, ora 22:28

Eksperti për ekonominë, Ardian Civici solli në emisionin A2 Business disa nga faktorët që sipas tij kanë sjellë rritjen e çmimeve për shumë produkte në vendin tonë. Ai u shpreh se një gjë e tillë është duke ndodhur në shumë vende të botës, kjo edhe për shkak të politikave të ndjekura gjatë përballimit të krizës nga pandemia.

Rritja e çmimeve, Civici: Ndikuan politikat anti-Covid, por dhe rritja e kërkesës

Publikuar më: 29/9/2021, ora 22:28

Eksperti për ekonominë, Ardian Civici solli në emisionin A2 Business disa nga faktorët që sipas tij kanë sjellë rritjen e çmimeve për shumë produkte në vendin tonë. Ai u shpreh se një gjë e tillë është duke ndodhur në shumë vende të botës, kjo edhe për shkak të politikave të ndjekura gjatë përballimit të krizës nga pandemia.