Rritja e çmimeve, Danaj: Prioritet i qeverisë duhet të jenë shtresat në nevojë

Publikuar më: 1/11/2021, ora 08:41

Rritja e çmimeve, Danaj: Prioritet i qeverisë duhet të jenë shtresat në nevojë

Publikuar më: 1/11/2021, ora 08:41

Ekonomisti Vjoldi Danaj i ftuar në studion e Dita jonë, për të folur për shtrenjtimin e produkteve të përditshme dhe masat që qeveria mund të marrë në një situatë si kjo.