Rritja e çmimeve, ekspertët rendisin arsyet në A2 Business

Publikuar më: 22/9/2021, ora 23:13

Rritja e çmimeve, ekspertët rendisin arsyet në A2 Business

Publikuar më: 22/9/2021, ora 23:13

Për rritjen e çmimeve në vend ekspertët e Bujqësisë kanë renditur një sërë faktorësh që nga rritja e lëndës së parë, uljes së prodhimit dhe deri te shpopullimi. Në studion e A2 Business, kreu i Këshillit Agropërpunues Agim Rrapaj shprehet se duhet të ulen kostot.

Rritja e çmimeve, ekspertët rendisin arsyet në A2 Business

Publikuar më: 22/9/2021, ora 23:13

Për rritjen e çmimeve në vend ekspertët e Bujqësisë kanë renditur një sërë faktorësh që nga rritja e lëndës së parë, uljes së prodhimit dhe deri te shpopullimi. Në studion e A2 Business, kreu i Këshillit Agropërpunues Agim Rrapaj shprehet se duhet të ulen kostot.