Rritja e çmimeve, eksperti: Shqiptarët kanë vite që jetojnë në agoni ekonomike

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 21:56

Rritja e çmimeve, eksperti: Shqiptarët kanë vite që jetojnë në agoni ekonomike

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 21:56

“Varfëria dhe problemet ekonomike janë strukturore, janë të mbartura ndër vite. Shqiptarët nuk është se u gjendën të papërgatitur kundrejt kësaj krize. Shqiptarët kanë vite që jetojnë në agoni ekonomike, kanë vite që përballen me një krize ekonomike. Këtu nuk e kam fjalën për maksimumi 5% të shoqërisë që zotëron diku te 80% të ekonomisë kombëtare”.

Rritja e çmimeve, eksperti: Shqiptarët kanë vite që jetojnë në agoni ekonomike

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 21:56

“Varfëria dhe problemet ekonomike janë strukturore, janë të mbartura ndër vite. Shqiptarët nuk është se u gjendën të papërgatitur kundrejt kësaj krize. Shqiptarët kanë vite që jetojnë në agoni ekonomike, kanë vite që përballen me një krize ekonomike. Këtu nuk e kam fjalën për maksimumi 5% të shoqërisë që zotëron diku te 80% të ekonomisë kombëtare”.