Rritja e çmimeve, Gjermania ndihmon qytetarët, ul taksat mbi karburantin

Përditësuar më: 1/6/2022, ora 20:49

Rritja e çmimeve, Gjermania ndihmon qytetarët, ul taksat mbi karburantin

Përditësuar më: 1/6/2022, ora 20:49

Gjermania nisi me zbatimin e disa masave për të lehtësuar barrën qytetareve në shtrenjtimin e kostos së jetesës. Qeveria ka ulur taksat mbi karburantin dhe ka vendosur në qarkullim një abone prej 9 euro, që u mundëson njerëzve të udhëtojnë kudo brenda Gjermanisë për një muaj.

Rritja e çmimeve, Gjermania ndihmon qytetarët, ul taksat mbi karburantin

Përditësuar më: 1/6/2022, ora 20:49

Gjermania nisi me zbatimin e disa masave për të lehtësuar barrën qytetareve në shtrenjtimin e kostos së jetesës. Qeveria ka ulur taksat mbi karburantin dhe ka vendosur në qarkullim një abone prej 9 euro, që u mundëson njerëzve të udhëtojnë kudo brenda Gjermanisë për një muaj.