Rritja e çmimeve, Guxholli: Normale pas një krize, qeveria të forcojë mekanizmat kontrollues

Publikuar më: 10/11/2021, ora 21:51

Rritja e çmimeve, Guxholli: Normale pas një krize, qeveria të forcojë mekanizmat kontrollues

Publikuar më: 10/11/2021, ora 21:51

Për eksperten e ekonomisë Zana Guxholli rritja që kanë pësuar çmimet dhe rrjedhimisht inflacioni është normale pas një krize që kaloi vendi siç është ajo e pandemisë. Guxholli u shpreh në A2 Business se në disa raste çmimet janë rritur nga faktorë që nuk varen nga ne, por megjithatë i kërkoi qeverisë që të forcojë mekanizmat kontrollues që kjo rritje të jetë e shëndetshme.

Rritja e çmimeve, Guxholli: Normale pas një krize, qeveria të forcojë mekanizmat kontrollues

Publikuar më: 10/11/2021, ora 21:51

Për eksperten e ekonomisë Zana Guxholli rritja që kanë pësuar çmimet dhe rrjedhimisht inflacioni është normale pas një krize që kaloi vendi siç është ajo e pandemisë. Guxholli u shpreh në A2 Business se në disa raste çmimet janë rritur nga faktorë që nuk varen nga ne, por megjithatë i kërkoi qeverisë që të forcojë mekanizmat kontrollues që kjo rritje të jetë e shëndetshme.