Rritja e çmimeve, ministrja Bilali: Shumë kompani po ngarkohen me kosto që mos e transmetojnë te konsumatori

Publikuar më: 22/12/2021, ora 22:06

Rritja e çmimeve, ministrja Bilali: Shumë kompani po ngarkohen me kosto që mos e transmetojnë te konsumatori

Publikuar më: 22/12/2021, ora 22:06

Ministrja për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Edona Bilali komentoi në A2 Business situatën e rritjes së çmimeve dhe si po e përballojnë sipërmarrjet këtë gjë. Bilali u shpreh se shumë sipërmarrje, duket parë që konkurrenca është e lartë po ngarkohen vetë me këtë barrë duke mos e reflektuar tek konsumatorët me shpresën se situata do të ndryshojë.

Rritja e çmimeve, ministrja Bilali: Shumë kompani po ngarkohen me kosto që mos e transmetojnë te konsumatori

Publikuar më: 22/12/2021, ora 22:06

Ministrja për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Edona Bilali komentoi në A2 Business situatën e rritjes së çmimeve dhe si po e përballojnë sipërmarrjet këtë gjë. Bilali u shpreh se shumë sipërmarrje, duket parë që konkurrenca është e lartë po ngarkohen vetë me këtë barrë duke mos e reflektuar tek konsumatorët me shpresën se situata do të ndryshojë.