Rritja e çmimeve, ministrja: Situatë e importuar, nuk presim ndryshim deri në vitin 2023

Përditësuar më: 8/6/2022, ora 21:13

Rritja e çmimeve, ministrja: Situatë e importuar, nuk presim ndryshim deri në vitin 2023

Përditësuar më: 8/6/2022, ora 21:13

Shqiptarët po përballen me rritjen drastike të çmimeve, ashtu si edhe pjesa tjetër e botës. Një situatë e stimuluar fillimisht nga periudha post-pandemike, kur ekonomia filloi të gjallërohej dhe kërkesa për mallra e shërbime të rritej dhe më pas nga lufta Rusi-Ukrainë, që tronditi tregjet botërore të karburanteve dhe lëndëve të para.

Rritja e çmimeve, ministrja: Situatë e importuar, nuk presim ndryshim deri në vitin 2023

Përditësuar më: 8/6/2022, ora 21:13

Shqiptarët po përballen me rritjen drastike të çmimeve, ashtu si edhe pjesa tjetër e botës. Një situatë e stimuluar fillimisht nga periudha post-pandemike, kur ekonomia filloi të gjallërohej dhe kërkesa për mallra e shërbime të rritej dhe më pas nga lufta Rusi-Ukrainë, që tronditi tregjet botërore të karburanteve dhe lëndëve të para.