Rritja e çmimeve në Gjirokastër, bien blerjet, pensionistët më të pamundurit

Publikuar më: 5/11/2021, ora 12:10

Rritja e çmimeve në Gjirokastër, bien blerjet, pensionistët më të pamundurit

Publikuar më: 5/11/2021, ora 12:10

Rritja e çmimeve të produkteve ushqimore të shportës si dhe materialeve të konsumit ka sjellë vështirësi në familjet gjirokastrite. Qytetarët e kanë thuajse të pamundur të plotësojnë nevojat e tyre dhe shpesh detyrohen të vendosin prioritete se çfarë të blejnë dhe çfarë jo.

Rritja e çmimeve në Gjirokastër, bien blerjet, pensionistët më të pamundurit

Publikuar më: 5/11/2021, ora 12:10

Rritja e çmimeve të produkteve ushqimore të shportës si dhe materialeve të konsumit ka sjellë vështirësi në familjet gjirokastrite. Qytetarët e kanë thuajse të pamundur të plotësojnë nevojat e tyre dhe shpesh detyrohen të vendosin prioritete se çfarë të blejnë dhe çfarë jo.