Rritja e çmimeve, pas ushqimeve, shtrenjtohen edhe qiratë e banesave

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 10:55

Rritja e çmimeve, pas ushqimeve, shtrenjtohen edhe qiratë e banesave

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 10:55

Jo vetëm ushqimet dhe karburanti, por edhe çmimet e qirave po rriten ndjeshëm. Agjentet imobiliarë konfirmojnë se jetesa në Tiranë po bëhet më e kushtueshme, teksa japin edhe arsyet që po ndikojnë neë këtë shtrenjtim.

Rritja e çmimeve, pas ushqimeve, shtrenjtohen edhe qiratë e banesave

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 10:55

Jo vetëm ushqimet dhe karburanti, por edhe çmimet e qirave po rriten ndjeshëm. Agjentet imobiliarë konfirmojnë se jetesa në Tiranë po bëhet më e kushtueshme, teksa japin edhe arsyet që po ndikojnë neë këtë shtrenjtim.