Rritja e çmimeve zbraz xhepat e qytetarëve, mbush arkën e shtetit

Publikuar më: 15/6/2022, ora 16:29

Rritja e çmimeve zbraz xhepat e qytetarëve, mbush arkën e shtetit

Publikuar më: 15/6/2022, ora 16:29

Rritja e çmimeve po zbraz xhepat e qytetarëve e po mbush arkën e shtetit. Sipas të dhënave nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë, në harkun e muajve janar-maj, të ardhurat arritën në mbi 233 miliardë lekë.

Rritja e çmimeve zbraz xhepat e qytetarëve, mbush arkën e shtetit

Publikuar më: 15/6/2022, ora 16:29

Rritja e çmimeve po zbraz xhepat e qytetarëve e po mbush arkën e shtetit. Sipas të dhënave nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë, në harkun e muajve janar-maj, të ardhurat arritën në mbi 233 miliardë lekë.