Rritja e çmimit dhe rreziku për ndërprerje gjatë dimrit

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:24

Rritja e çmimit dhe rreziku për ndërprerje gjatë dimrit

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:24

Ekspertja Teuta Nunaj komenton situatën energjetike në vend në prizmën e krizës globale.