Rritja e çmimit të bukës, qytetarët e Kukësit: Do të thellohet varfëria

Publikuar më: 20/9/2021, ora 15:24

Rritja e çmimit të bukës, qytetarët e Kukësit: Do të thellohet varfëria

Publikuar më: 20/9/2021, ora 15:24

Varfëria që mbizotëron do të thellohet akoma më shumë. Kështu i janë kundërpërgjigjur rritjes së çmimit të bukës, banorët në një nga qytetet më të varfra në vend, ai i Kukësit. Sipas tyre, rritje kanë pësuar edhe produkte të tjera ushqimore, në një kohë kur papunësia është e lartë ndërsa rrogat dhe pensionet nuk kanë lëvizur.

Rritja e çmimit të bukës, qytetarët e Kukësit: Do të thellohet varfëria

Publikuar më: 20/9/2021, ora 15:24

Varfëria që mbizotëron do të thellohet akoma më shumë. Kështu i janë kundërpërgjigjur rritjes së çmimit të bukës, banorët në një nga qytetet më të varfra në vend, ai i Kukësit. Sipas tyre, rritje kanë pësuar edhe produkte të tjera ushqimore, në një kohë kur papunësia është e lartë ndërsa rrogat dhe pensionet nuk kanë lëvizur.