Rritja e çmimit të hoteleve, Shehu: Kemi fakte rrëqethëse, kontrollet mund të bëhen në internet

Publikuar më: 11/5/2022, ora 22:58

Rritja e çmimit të hoteleve, Shehu: Kemi fakte rrëqethëse, kontrollet mund të bëhen në internet

Publikuar më: 11/5/2022, ora 22:58

Eksperti i ekonomisë, Sherefedin Shehu, i ftuar në A2 Business foli për rritjen e çmimeve dhe kontrollin e tyre nga bordet e transparencës të ngritura nga qeveria, si dhe çmimet e rritura të hoteleve më 25 maj si pasojë e finales së Conference League.

Rritja e çmimit të hoteleve, Shehu: Kemi fakte rrëqethëse, kontrollet mund të bëhen në internet

Publikuar më: 11/5/2022, ora 22:58

Eksperti i ekonomisë, Sherefedin Shehu, i ftuar në A2 Business foli për rritjen e çmimeve dhe kontrollin e tyre nga bordet e transparencës të ngritura nga qeveria, si dhe çmimet e rritura të hoteleve më 25 maj si pasojë e finales së Conference League.