Rritja e infektimeve, Manastirliu apel të moshuarve: Vaksinohuni me dozën përforcuese

Publikuar më: 23/7/2022, ora 17:45

Rritja e infektimeve, Manastirliu apel të moshuarve: Vaksinohuni me dozën përforcuese

Publikuar më: 23/7/2022, ora 17:45

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, nga qendra shëndetësore verore Pogradec, ku deklaroi se vaksinimi anticovid do të kryhet edhe në qendrat e përkohshme verore, ka bërë apel për të gjithë qytetarët, sidomos për të moshuarit dhe ata që kanë sëmundje kronike, që të kryejnë dozën përforcuese të vaksinës.

Rritja e infektimeve, Manastirliu apel të moshuarve: Vaksinohuni me dozën përforcuese

Publikuar më: 23/7/2022, ora 17:45

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, nga qendra shëndetësore verore Pogradec, ku deklaroi se vaksinimi anticovid do të kryhet edhe në qendrat e përkohshme verore, ka bërë apel për të gjithë qytetarët, sidomos për të moshuarit dhe ata që kanë sëmundje kronike, që të kryejnë dozën përforcuese të vaksinës.