Rritja e infektimeve, Rama: Nuk do të ketë më mbyllje

Vendi nuk do të shkojë drejt një izolimi tjetër. Edhe pse jemi në situatë kritike nga përhapja e virusit dhe në prag të një vale të dytë në vjeshtë, kryeministri Edi Rama deklaroi se mbyllja nuk është zgjidhje, pasi ka kosto të larta dhe jo vetëm financiare.