Rritja e infektimeve, të moshuarit i kthehen vaksinës

Publikuar më: 28/6/2022, ora 16:05

Rritja e infektimeve, të moshuarit i kthehen vaksinës

Publikuar më: 28/6/2022, ora 16:05

Koronavirusi po merr sërish jetë. Spitali Covid në QSUT raporton një humbje jete, pas 7 javësh të qeta, pa viktima dhe me shifra të ulëta shtrimesh. Por ditët e fundit situata epidemiologjike ka ndryshuar. Infektimet janë rritur ndjeshëm thuajse tek të gjitha grupmoshat si dhe janë shtuar rastet e rënda që kërkojnë ndihmë në spital. Me rritjen e infektimeve në këtë periudhë është shtuar edhe frika tek qytetarët.

Rritja e infektimeve, të moshuarit i kthehen vaksinës

Publikuar më: 28/6/2022, ora 16:05

Koronavirusi po merr sërish jetë. Spitali Covid në QSUT raporton një humbje jete, pas 7 javësh të qeta, pa viktima dhe me shifra të ulëta shtrimesh. Por ditët e fundit situata epidemiologjike ka ndryshuar. Infektimet janë rritur ndjeshëm thuajse tek të gjitha grupmoshat si dhe janë shtuar rastet e rënda që kërkojnë ndihmë në spital. Me rritjen e infektimeve në këtë periudhë është shtuar edhe frika tek qytetarët.