Rritja e pagave, Danaj: Artificiale, në vit krize, rrezikojmë falimentin

Nismat për rritjen e pagave janë pozitive, por jo kur bëhen në kushtet ekonomike aktuale të vendit dhe në prag të zgjedhjeve. Eksperti i ekonomisë, Vjoldi Danaj vlerëson se zotimi i qeverisë për të rritur me 40% pagat e mjekëve dhe me 15% të mësuesve, nuk do të japë efektin e dëshiruar.