Rritja e pagave, deputeti i PD: Kemi të bëjmë me shpërndarje parash, jo reformë

Publikuar më: 25/5/2023, ora 20:20

Rritja e pagave, deputeti i PD: Kemi të bëjmë me shpërndarje parash, jo reformë

Publikuar më: 25/5/2023, ora 20:20

Seanca e sotme i rikthehu të gjithë aktorët në sallën e parlamentit, ku ende nuk ishte harruar triumfi dhe humbja e 14 majit. Debati u fokusua të rritja e pagave, sidomos për deputetët dhe ministrat. Qeveria e quan reformë. Njëra pjesë e opozitës thotë se është e vonuar dhe i dha votën, ndërsa Rithemelimi ishte kundër.

Rritja e pagave, deputeti i PD: Kemi të bëjmë me shpërndarje parash, jo reformë

Publikuar më: 25/5/2023, ora 20:20

Seanca e sotme i rikthehu të gjithë aktorët në sallën e parlamentit, ku ende nuk ishte harruar triumfi dhe humbja e 14 majit. Debati u fokusua të rritja e pagave, sidomos për deputetët dhe ministrat. Qeveria e quan reformë. Njëra pjesë e opozitës thotë se është e vonuar dhe i dha votën, ndërsa Rithemelimi ishte kundër.