Rritja e pagave, Ibrahimaj: Shtesa nuk do të jepet tani, nuk presim ndikim te inflacioni

Publikuar më: 1/6/2023, ora 22:50

Rritja e pagave, Ibrahimaj: Shtesa nuk do të jepet tani, nuk presim ndikim te inflacioni

Publikuar më: 1/6/2023, ora 22:50

Rrogat e prillit dhe majit, që punonjësit e administratës do të marrin, nuk do të jenë të rritura. Edhe pse Parlamenti miratoi ligjin për rritjen e pagave, shtesat do të jepen në vijim, pasi duhet ende kohë për përgatitjen e plotë të dokumentacionit.

Rritja e pagave, Ibrahimaj: Shtesa nuk do të jepet tani, nuk presim ndikim te inflacioni

Publikuar më: 1/6/2023, ora 22:50

Rrogat e prillit dhe majit, që punonjësit e administratës do të marrin, nuk do të jenë të rritura. Edhe pse Parlamenti miratoi ligjin për rritjen e pagave, shtesat do të jepen në vijim, pasi duhet ende kohë për përgatitjen e plotë të dokumentacionit.