Rritja e pagave, Maksim Caslli: Të ndërhyjë qeveria, 50% e popullsisë janë në limite

Publikuar më: 10/11/2021, ora 22:49

Rritja e pagave, Maksim Caslli: Të ndërhyjë qeveria, 50% e popullsisë janë në limite

Publikuar më: 10/11/2021, ora 22:49

I ftuar në A2 Business me Aurora Sulçe, ku u diskutua për rritjen e çmimeve dhe mundësinë e rritjes së pagave, eksperti i ekonomisë, Maksim Caslli, u shpreh se qeveria do të ndërhyjë.

Rritja e pagave, Maksim Caslli: Të ndërhyjë qeveria, 50% e popullsisë janë në limite

Publikuar më: 10/11/2021, ora 22:49

I ftuar në A2 Business me Aurora Sulçe, ku u diskutua për rritjen e çmimeve dhe mundësinë e rritjes së pagave, eksperti i ekonomisë, Maksim Caslli, u shpreh se qeveria do të ndërhyjë.