Rritja e pagave, pikëpyetjet që lindin nga premtimet e kryeministrit

Aurora Sulçe, producentja ekzekutive për Ekonominë dhe Biznesin në A2, komenton vendimin e qeverisë për të ngritur në mënyrë domethënëse nivelin e pagave për kategori të caktuara si mjekët dhe arsimtarët.