Rritja e pagës minimale, Shano: Është thjesht një taksë, duhet të kemi më të ultën në rajon

Publikuar më: 17/3/2023, ora 21:06

Rritja e pagës minimale, Shano: Është thjesht një taksë, duhet të kemi më të ultën në rajon

Publikuar më: 17/3/2023, ora 21:06

Eksperti i ekonomisë, Dritan Shano reagoi pas vendimit të qeverisë për rritjen e pagës minimale dhe thirrjes së kryeministrit Edi Rama për bizneset që të ndërmarrin sforco për të paguar më mirë punëtorët që ata mos largohen në të ardhmen. Shano deklaron se për të rritur pagat duhet të rritet ekonomia dhe jo e anasjellta, ndërkohë që indekset ekonomike për Shqipërinë e rendisin atë në vendin e fundit në rajon.

Rritja e pagës minimale, Shano: Është thjesht një taksë, duhet të kemi më të ultën në rajon

Publikuar më: 17/3/2023, ora 21:06

Eksperti i ekonomisë, Dritan Shano reagoi pas vendimit të qeverisë për rritjen e pagës minimale dhe thirrjes së kryeministrit Edi Rama për bizneset që të ndërmarrin sforco për të paguar më mirë punëtorët që ata mos largohen në të ardhmen. Shano deklaron se për të rritur pagat duhet të rritet ekonomia dhe jo e anasjellta, ndërkohë që indekset ekonomike për Shqipërinë e rendisin atë në vendin e fundit në rajon.