Rritja e rasteve, Italia bën të detyrueshme mbajtjen e maskave në ambientet e jashtme

Italia e ka bërë të detyrueshme mbajtjen e maskave në ambientet e jashtme, në të gjithë vendin, në një përpjekje për të ulur infeksionet në rritje të Covid-19.

Maskat duhet të mbahen në dyqane, zyra, në transportin publik dhe në bare e restorante.