Rritja e rasteve më koronavirus, Shqipëria mund të hiqet nga lista e vendeve të sigurta të BE

Shqipëria dhe Serbia rrezikojnë të hiqen nga lista e vendeve te sigurta te BE, për shkak të përkeqësimit të situatës me pandeminë. Një vendim i tillë do të nënkuptonte rikthim të kufizimeve në udhëtime. Ambasadorët e BE do të diskutojnë për çështjen ditën e mërkurë.