Rritja ekonomike 4%, a janë të lumtur shqiptarët? – A2

Rritja ekonomike 4%, a janë të lumtur shqiptarët?

Zyrtarisht ekonomia shqiptare ka pasur një rritje 4%, por shifrat mbeten në letër. Në ekonominë reale njerëzit kanë probleme për të realizuar blerje përtej konsumit të përditshëm. Por edhe pse Banka e Shqipërisë njofton se besimi në ekonomi ka rënë, ndërsa FMN e Banka Botërore flasin për tkurrje të ekonomisë, qeveria është më optimiste se kurrë. Në lidhje me këtë çështje, në A2 Business Week, ishin të ftuar ekspertët e ekonomisë, Adrian Civici dhe Selami Xhepa.

Shkarkoni aplikacionin e A2