Rritja ekonomike, eksperti shpjegon pesimizmin e BB dhe FMN – A2

Rritja ekonomike, eksperti shpjegon pesimizmin e BB dhe FMN

Të tjera shifra kanë në mendje institucionet financiare ndërkombëtare dhe qeveria shqiptare kur vjen puna tek rritja ekonomike. Parashikimet e FMN dhe Bankës Botërore për dy vitet e ardhshme janë ndjeshëm nën pretendimet e qeverisë për rritje mbi 4%. Eksperti i ekonomisë, Panajot Soko ka komentuar në studion e A2 Business të Aurora Sulçes faktorët që dotë ndikojnë në mosrealizimin e këtij objektivi.