“Rrjedh në këngë e ligjërime”, koncerti që do të jehojë me muzikën e Feim Ibrahimit

Pas koncerteve në shesh, artistët e Teatrit të Operas dhe Baletit i rikthehen skenës, asaj të vërtetës.