Rrjedhja e email-eve, Trump kritikon ambasadorin britanik – A2

Rrjedhja e email-eve, Trump kritikon ambasadorin britanik

Ambasadori britanik në Shtetet e Bashkuara e përshkruan administratën e Presidentit Donald Trump si “jofunksionale”, “të ngathët” dhe “të paaftë”.

Shkarkoni aplikacionin e A2