Rrjeti elektrik i amortizuar, Dajç, mungojnë investimet prej disa dekadash

Mbi 8 mijë banorët e fshatrave të njësisë administrative Dajç në bashkinë e Shkodrës vuajnë herë pas here problemet e furnizimit me energji elektrike, për shkak të amortizimit të rrjetit elektrik shpërndarës dhe natyrisht mungesës së investimeve prej dekadash të tëra.