Rrobalarëse, jo lavatriçe, “5 Fjalë nga Edmond Tupja”

Publikuar më: 3/6/2020, ora 09:31

Rrobalarëse, jo lavatriçe, “5 Fjalë nga Edmond Tupja”

Publikuar më: 3/6/2020, ora 09:31

Si çdo të mërkurë në Dita Jonë, profesor Edmond Tupja dhe rubrika e tij “5 fjalë”, ku diskutohet për gjuhën shqipe dhe fjalët e huaja që e kërcënojnë atë.