“Rrudhen” familjet, 3701 më pak në tre vite. Pandemia thelloi hendekun

E ftuar në studion e “Ditari” në A2 CNN ishte Marinela Sota, lektore pranë Departamentit të Punës dhe Politikës Sociale, pranë Universitetit të Tiranës.