Rrufe vdekjeprurëse në Poloni, viktima e të plagosur në malet Tatra – A2

Rrufe vdekjeprurëse në Poloni, viktima e të plagosur në malet Tatra

Të paktën 4 persona humbën jetën dhe mbi 100 të tjerë u plagosën, si pasojë e rrufeve që goditën Poloninë gjatë një stuhie të fortë.