Rruga, burim aksidentesh, ARRSH në Elbasan devijon kalimin, banorët në protestë

Publikuar më: 24/9/2021, ora 10:29

Rruga, burim aksidentesh, ARRSH në Elbasan devijon kalimin, banorët në protestë

Publikuar më: 24/9/2021, ora 10:29

Disa dhjetëra banorë të zonës së njohur si ish-BLB në Elbasan, kanë protestuar mëngjesin e kësaj të premte për bllokimin që bashkia i ka bërë nyjës që ata e përdorin për të hyrë dhe për të dalë nga lagjja e tyre.

Rruga, burim aksidentesh, ARRSH në Elbasan devijon kalimin, banorët në protestë

Publikuar më: 24/9/2021, ora 10:29

Disa dhjetëra banorë të zonës së njohur si ish-BLB në Elbasan, kanë protestuar mëngjesin e kësaj të premte për bllokimin që bashkia i ka bërë nyjës që ata e përdorin për të hyrë dhe për të dalë nga lagjja e tyre.