Rruga e Luftinjës në Memaliaj, banorët: Kushtoi 1.5 mln euro, por nuk shkëmbehen dot 2 vetura

Publikuar më: 16/9/2021, ora 13:06

Rruga e Luftinjës në Memaliaj, banorët: Kushtoi 1.5 mln euro, por nuk shkëmbehen dot 2 vetura

Publikuar më: 16/9/2021, ora 13:06

Banorë të Luftinjës në Bashkinë e Memaliajt, kanë hedhur dyshime mbi projektin e zbatuar në rrugën prej 15 kilometrash që lidh tre fshatrat e kësaj zone me rrugën nacionale. Sipas tyre, rruga që kushtoi 1.5 milionë euro është shumë e ngushtë, me cilësi të dobët dhe në disa vende e prishur. Nga ana tjetër Bashkia e Memaliajt nuk ka pranuar ta marrë në dorëzim këtë rrugë.

Rruga e Luftinjës në Memaliaj, banorët: Kushtoi 1.5 mln euro, por nuk shkëmbehen dot 2 vetura

Publikuar më: 16/9/2021, ora 13:06

Banorë të Luftinjës në Bashkinë e Memaliajt, kanë hedhur dyshime mbi projektin e zbatuar në rrugën prej 15 kilometrash që lidh tre fshatrat e kësaj zone me rrugën nacionale. Sipas tyre, rruga që kushtoi 1.5 milionë euro është shumë e ngushtë, me cilësi të dobët dhe në disa vende e prishur. Nga ana tjetër Bashkia e Memaliajt nuk ka pranuar ta marrë në dorëzim këtë rrugë.