Rruga e opozitës, një sfidë lokale dhe ajo kombëtarja kundër Edi Ramës

Publikuar më: 19/9/2023, ora 14:58

Rruga e opozitës, një sfidë lokale dhe ajo kombëtarja kundër Edi Ramës

Publikuar më: 19/9/2023, ora 14:58

Deputeti i Partisë së Lirisë, Petrit Vasili i ftuar në Ditarin e orën 13:00 në A2 CNN është ndalur të flasë për rrugën e opozitës dhe sfidën e tyre, lokale me zgjedhjet në Kukës, por edhe atë kombëtare përballë Edi Ramës.

Rruga e opozitës, një sfidë lokale dhe ajo kombëtarja kundër Edi Ramës

Publikuar më: 19/9/2023, ora 14:58

Deputeti i Partisë së Lirisë, Petrit Vasili i ftuar në Ditarin e orën 13:00 në A2 CNN është ndalur të flasë për rrugën e opozitës dhe sfidën e tyre, lokale me zgjedhjet në Kukës, por edhe atë kombëtare përballë Edi Ramës.