Rruga e PD drejt zgjedhjeve, Mediu: Është koha për të thirrur ‘të urtët’, primaret, jo absolute

Publikuar më: 20/1/2023, ora 21:41

Rruga e PD drejt zgjedhjeve, Mediu: Është koha për të thirrur ‘të urtët’, primaret, jo absolute

Publikuar më: 20/1/2023, ora 21:41

Fatmir Mediu beson se ka ende kohë për një bashkim të Partisë Demokratike për të dalë me një kandidat të vetëm në zgjedhje lokale të 14 majit, pasi për të kjo është e vetmja mënyrë për t’u përballur me Edi Ramën. Kreu i republikanëve përsëriti thirrjen që të dy palët duhet të lenë pas mosmarrëveshjet dhe duhet të bëjnë hapa pas për arritjen e një marrëveshje. Sipas Mediu, një ndër lëshimet është që primaret të mos konsiderohen si absolute dhe të pandryshueshme pasi pala tjetër mund të ketë një kandidat më të mirë.

Rruga e PD drejt zgjedhjeve, Mediu: Është koha për të thirrur ‘të urtët’, primaret, jo absolute

Publikuar më: 20/1/2023, ora 21:41

Fatmir Mediu beson se ka ende kohë për një bashkim të Partisë Demokratike për të dalë me një kandidat të vetëm në zgjedhje lokale të 14 majit, pasi për të kjo është e vetmja mënyrë për t’u përballur me Edi Ramën. Kreu i republikanëve përsëriti thirrjen që të dy palët duhet të lenë pas mosmarrëveshjet dhe duhet të bëjnë hapa pas për arritjen e një marrëveshje. Sipas Mediu, një ndër lëshimet është që primaret të mos konsiderohen si absolute dhe të pandryshueshme pasi pala tjetër mund të ketë një kandidat më të mirë.