Rruga Tiranë-Elbasan, qeveria akuzon PD dhe LSI për kontratat, replikon opozita

Akuzave të opozitës pas vendimit te Arbitrazhit që detyron Shqipërinë t’i paguajë 44 milionë euro kompanisë greke “Aktor” për prishje kontrate në lidhje me aksin Tiranë –Elbasan, i është përgjigjur Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku.