Rublat ruse për destabilizim dhe lekët në xhepat e shqiptarëve

Publikuar më: 19/9/2022, ora 20:55

Rublat ruse për destabilizim dhe lekët në xhepat e shqiptarëve

Publikuar më: 19/9/2022, ora 20:55

Analistja Edlira Gjoni komenton çështjen e financimeve të fshehta të Kremlinit për partitë politike europiane, ku përfshihet edhe vendi ynë.

Rublat ruse për destabilizim dhe lekët në xhepat e shqiptarëve

Publikuar më: 19/9/2022, ora 20:55

Analistja Edlira Gjoni komenton çështjen e financimeve të fshehta të Kremlinit për partitë politike europiane, ku përfshihet edhe vendi ynë.