Rudina Hajdari: Ishte një protestë e qetë dhe me mesazh të qartë

Publikuar më: 7/7/2022, ora 21:31

Rudina Hajdari: Ishte një protestë e qetë dhe me mesazh të qartë

Publikuar më: 7/7/2022, ora 21:31

Ish-deputetja Rudina Hajdari, e ftuar në Absolut 4, ka komentuar protestën e kësaj të enjteje të opozitës. Ajo u shpreh se kjo protestë ishte më se e nevojshme në situatën në të cilën ndodhet vendi, ndërsa theksoi se mesazhi i protestës së qetë ishte i qartë.

Rudina Hajdari: Ishte një protestë e qetë dhe me mesazh të qartë

Publikuar më: 7/7/2022, ora 21:31

Ish-deputetja Rudina Hajdari, e ftuar në Absolut 4, ka komentuar protestën e kësaj të enjteje të opozitës. Ajo u shpreh se kjo protestë ishte më se e nevojshme në situatën në të cilën ndodhet vendi, ndërsa theksoi se mesazhi i protestës së qetë ishte i qartë.