Rudina Hajdari në Shkodër, i riu i ndërpret fjalën dhe e cilëson turp të shqiptarëve – A2

Rudina Hajdari në Shkodër, i riu i ndërpret fjalën dhe e cilëson turp të shqiptarëve

Deputetja Rudina Hajdari ishte në shkollën “Shejnaze Juka” në qytetin e Shkodrës, shkollë e cila u bë epiqendër e protestave të PD-së para zgjedhjeve lokale të 30 qershorit.