Rudina Hajdari nga Haga: Shpjegova edhe situatën politike në Shqipëri – A2

Rudina Hajdari nga Haga: Shpjegova edhe situatën politike në Shqipëri

Në pritje të një vote pozitive për çeljen e negociatave nga vendet anëtare të BE-së, Shqipëria ka nisur lobimin në Holande, që është dhe një ndër vendet më skeptike për anëtarësimin e vendeve të reja.