Rusët dhe ukrainasit presin paqe, por Kremlini është pesimist për takimin Biden-Putin

Përditësuar më: 7/12/2021, ora 15:00

Rusët dhe ukrainasit presin paqe, por Kremlini është pesimist për takimin Biden-Putin

Përditësuar më: 7/12/2021, ora 15:00

Rusia nuk pret rezultate domethënëse në takimin virtual mes presidentit, Vladimir Putin, me homologun amerikan, Joe Biden. Pohimi vjen nga Kremlini, disa orë përpara ballafaqimit mes dy liderëve të superfuqive globale. Por qytetarët në Rusi dhe Ukrainë kanë pritshmëri të larta për takimin. Ata shpresojnë që tensionet të ulen dhe që situata të ndryshojë për më mirë.

Rusët dhe ukrainasit presin paqe, por Kremlini është pesimist për takimin Biden-Putin

Përditësuar më: 7/12/2021, ora 15:00

Rusia nuk pret rezultate domethënëse në takimin virtual mes presidentit, Vladimir Putin, me homologun amerikan, Joe Biden. Pohimi vjen nga Kremlini, disa orë përpara ballafaqimit mes dy liderëve të superfuqive globale. Por qytetarët në Rusi dhe Ukrainë kanë pritshmëri të larta për takimin. Ata shpresojnë që tensionet të ulen dhe që situata të ndryshojë për më mirë.