Rusët heqin dorë nga Turqia, zgjedhin të pushojnë në Krime

Publikuar më: 11/9/2023, ora 11:23

Rusët heqin dorë nga Turqia, zgjedhin të pushojnë në Krime

Publikuar më: 11/9/2023, ora 11:23

Viktor Motorin, bashkë me familjen e tij, mund të hipte në një avion dhe të mbërrinte në Krime vetëm 4 orë më pas, për t’u relaksuar e për të pushuar i qetë në apartamentin e tij të pushimeve atje. Tani i duhet të fluturojë drejt Moskës, e nga atje, të udhëtojë me tren për një ditë e gjysmë. Lufta në Ukrainë, tani mbi 18 muaj nga nisja, e ka bërë kalimin në kufi shumë më të vështirë, edhe për vetë rusët, që i tremben ndonjë sulmi nga ajri apo edhe tokësor.

Rusët heqin dorë nga Turqia, zgjedhin të pushojnë në Krime

Publikuar më: 11/9/2023, ora 11:23

Viktor Motorin, bashkë me familjen e tij, mund të hipte në një avion dhe të mbërrinte në Krime vetëm 4 orë më pas, për t’u relaksuar e për të pushuar i qetë në apartamentin e tij të pushimeve atje. Tani i duhet të fluturojë drejt Moskës, e nga atje, të udhëtojë me tren për një ditë e gjysmë. Lufta në Ukrainë, tani mbi 18 muaj nga nisja, e ka bërë kalimin në kufi shumë më të vështirë, edhe për vetë rusët, që i tremben ndonjë sulmi nga ajri apo edhe tokësor.