Rusët pushtojnë Luhanskun, ushtria ukrainase tërhiqet nga Lisiçansk, Zelensky: Do të rikthehemi

Publikuar më: 4/7/2022, ora 12:04

Rusët pushtojnë Luhanskun, ushtria ukrainase tërhiqet nga Lisiçansk, Zelensky: Do të rikthehemi

Publikuar më: 4/7/2022, ora 12:04

Kievi humb edhe bastionin e fundit në rajonin e Luhansk. Ushtria ukrainase konfirmoi se rusët kishin marrë kontrollin e qytetit të Lisiçansk dhe se forcat e rezistencës ishin tërhequr. Presidenti Zelensky u zotua se do të riktheheshin në territoret e pushtuara pasi të merrnin armatimet moderne të perëndimit.

Rusët pushtojnë Luhanskun, ushtria ukrainase tërhiqet nga Lisiçansk, Zelensky: Do të rikthehemi

Publikuar më: 4/7/2022, ora 12:04

Kievi humb edhe bastionin e fundit në rajonin e Luhansk. Ushtria ukrainase konfirmoi se rusët kishin marrë kontrollin e qytetit të Lisiçansk dhe se forcat e rezistencës ishin tërhequr. Presidenti Zelensky u zotua se do të riktheheshin në territoret e pushtuara pasi të merrnin armatimet moderne të perëndimit.