“Rusët sulmojnë nga të gjithë drejtimet”, Zelensky: Mbi 200 mijë fëmijë janë deportuar në Rusi

Publikuar më: 2/6/2022, ora 15:33

“Rusët sulmojnë nga të gjithë drejtimet”, Zelensky: Mbi 200 mijë fëmijë janë deportuar në Rusi

Publikuar më: 2/6/2022, ora 15:33

Mbi 200 mijë fëmijë ukrainas janë deportuar në Rusi që prej fillimit të luftës. Denoncimi vjen nga presidenti Zelensky ndërsa beteja për rajonin lindor të Donbas vijon rrugë më rrugë. Në shënjestër të bombardimeve u vunë edhe qytetet e Harkiv dhe Lviv.

“Rusët sulmojnë nga të gjithë drejtimet”, Zelensky: Mbi 200 mijë fëmijë janë deportuar në Rusi

Publikuar më: 2/6/2022, ora 15:33

Mbi 200 mijë fëmijë ukrainas janë deportuar në Rusi që prej fillimit të luftës. Denoncimi vjen nga presidenti Zelensky ndërsa beteja për rajonin lindor të Donbas vijon rrugë më rrugë. Në shënjestër të bombardimeve u vunë edhe qytetet e Harkiv dhe Lviv.