Rusi-BE, marrëdhënie që cenohen pas arrestimit të Navalny-t

Bashkimi Europian gjendet në një ngërç diplomatik me Rusinë, me rastin e arrestimit të kryeopozitarit Alexey Navalny dhe ngjarjeve që pasuan. Shefi i politikës së jashtme në BE, Josep Borrell shkroi në “Twitter” qëndrimin e tij në lidhje me çështjen.